• 54
    ilk yarı özelinde yedek takımımız la liga sekizincisi karşısında daha baskın ve daha iyi oynuyor, yenilen gol de de yapılan küçük hatalar silsilesi sonucu gelen jeneriklik bir gol oldu. berkan sıkıştırma altındayken baran ı görmek istedi, baran sıkıştırmadan kaçamayan berkan a pas opsiyonu olamadı, kaptırılan top da da baran ın şut açısını açması vallecanolu oyuncunun golü bulmasına sebebiyet verdi.

    özgür baran aksaka ilk yarının iyilerinden olmasına rağmen tecrübesizlik (maç tecrübesi) sebebiyle ufak tefek hatalar yaptı, ha keza metehan baltacı da aynı şekilde... bu çocukların artık düzenli 20-25 maç oynamaları gerekiyor, ister süper lig ister 1.lig seviyesinde. bu sene için onlara mentorluk yapılarak geçilebilir (elimizde doğru tecrübeli oyuncular mevcut), ama seneye mutlaka hem fiziksel hem de taktiksel disiplin/oyun görüşü konusunda daha da gelişmeleri için düzenli oynama garantisi ile kiralık gitmeleri gerekiyor. aynı yunus akgünde olduğu gibi geri dönüşlerinde bizleri çok heyecanlandıracaklarından şüphem yok.

    özellikle genç oyuncular için maç tecrübesi, maç içerisinde yapacakları hatalar ve doğrular onlar için her türlü antrenman dan daha değerli...
App Store'dan indirin Google Play'den alın