• 414
    söylemeden geçemiyorum ;

    güiza'nın uçan tekmesi , keita'ya atılan tekme , dos santos'un düşürülmesi , dos santos'un çekilmesi , baros'a verilen faul , zaman geçirme çabaları.

    dediğim gibi , ruh yoktu ve oynamadık. fakat ben bunları düşündükçe daha çok sinirleniyor , bay kart cüneyt çakır tarafından verilemeyen bunca şey için pek normal düşünemiyorum. evet oynamadık , kazanmak belki çok hak ettiğimiz bir şey değildi. ama sırf oynamadık diye bu kararlar , bu çifte standart normal mi ? bizim başkan da mı çıkıp "hakemler çok kötü" demeli derbi önceleri ?

    ve her şeyden daha önemli bir nokta var. hemen hiçbir ali sami yen maçı oynamayı , gol atıp maçı izlenir kılmayı , pozisyon yakalayarak ve ayakta kalarak "al işte şöyle yendik" demeyi düşünmeyecek mi bu fenerbahçe ? illa zaman geçirip , pislik oluşturacak şekilde sert müdahaleler yapıp oyuncularımızı sindirme , sakatlama yoluna mı gidecek bu fenerbahçe ?

    bana bir kişi çıkıp "olaysız bir galatasaray - fenerbahçe" maçı söyleyemez. hiç yapamazlarsa olay çıkartıp , saha kapattırıp gidiyorlar. gerçi bunun karşılığı genel bir başarısızlık , rezalet olarak geri dönüyor onlara ama sormak isterim aziz yıldırım sana ; "hakem hataları yoktu di mi bu maç ?"

    ama bir dakika , bir ofsaytları tartışmalı. bunu söyleyip "hakkını" aramazsa bir fenerbahçe yöneticisi hakkım kalır , lütfen. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın