resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.73
Uyruk:Avusturya
  • 641
    bu tespiti yapmak için erken hatta belki de çok erken ama takımın onu, onun da takımı pek benimseyemediğini düşünüyorum. şimdilik.

    en eskisinden en yenisine galatasaray futbolcularının sosyal medya hesaplarına (twitter, instagram vs.) bakıldığında bir galatasaray yoğunluğu var. antremanlar var, maçlar var, takım içerisinde yaşanılan güzel anlar var vs. galatasaray'dan ve galatasaray futbol takımında iyi veya kötü yaşanan her şeyden en uzak hesap yusuf demir'e ait. hesaplarının ve sosyal medya tercihlerinin galatasaray'dan uzak olması tek başına bir anlam ifade etmez benim için, önemsemem. ama aynı yusuf'un konu avusturya ümit milli takımı olduğunda sergilediği heyecanlı tavır ve paylaşımlar (galatasaray özelindeki tavrının 180° zıt şeklinde), yusuf'un sadece hesaplarının değil kendisinin de galatasaray'dan uzak olduğu fikrini bende oluşturuyor.

    yusuf'un en azından şu an için (bunu vurgulamakta fayda var) geldiği yerden memnun olduğunu düşünmüyorum. barcelona günlerine özlem ve o günler kaynaklı gereksiz bir hava ve aşırı özgüven var kendisinde; rapid wien tarafından satılmasının da en önemli sebebi yusuf'un barcelona dönüşü bir türlü kafa olarak toparlayamaması. yusuf bugün de galatasaray'da mutlu değil. galatasaray da (teknik heyetiyle, futbolcusuyla) ondan memnun değil. florya'yı seven, florya'nın da bir bütün olarak sevdiği bir yusuf demir'e sahip olduğumuzu düşünmüyorum. geldiği ilk günden beri. bu değişir mi? "inşallah değişir" vs. demiyorum, bu değişmek zorunda diyorum. 6 milyon euro yatırım yaptığımız bir futbolcuyu galatasaray kazanmak için elinden geleni yapmalıdır. ama galatasaray'ın yapması gerektiğinden çok daha fazlasını, yusuf galatasaray'ı (teknik heyetiyle, futbolcu arkadaşlarıyla, taraftarıyla) kazanabilmek adına yapmalı. bugüne kadarki eksik bence birinci kısımda değil, ikinci kısımda. bu eksiği ortadan kaldırmak ve bulunduğu kulübün kıymetini bilmek de yusuf'un elinde. umarım kıymet bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın