• 3749
    angelo, floyd, hummer üçlüsünden çıkması gereken, bu üçlüyle kontrat yapan yöneticileri de galatasaray lisesi önünde ibret-i alem olsun diye asması gereken takım.
    üç tane boş, bomboş uzunumuz var. - morgan'ı saymıyorum bile, dünyada basketbolcu kalmamış gibi gidip 1 sene sakat kalan ve sadece antrenman videolarını izledikleri oyuncuya senelik 250k kontrat verdiler :d - geçen yılla hiçbir şekilde alakası olmayan, hiçbir şekilde hücumda katkı vermeyen, tavanı belli ve potansiyeli olmayan üç tane uzunumuz var. hiçbir şey vaad etmiyorlar.
    floyd mesela, 10 yabancı alırsın bu adamı da çekersin dersin ki ikili oyunu bozayım savunmada enerji katayım falan. o kadar yani, galatasaray gibi her yabancısı minimum 30 dakika oynaması gereken takımda oynayamaz bu adam.
    angelo, geçen yıl blackshear gibi bir oyuncu varken neden bu sene angelo? oyun olarak hangi yönleri benzer? senin bu sene blackshear tutmadigin senaryoda blackshear'ın aynısını bulman gerekirken neden angelo? hangi akla hizmet?
    hummer, yahu hiçbir derde derman değilsin abi kim getirdi seni kafayı yiyeceğim. valla şu adama yorum yaparsam sözlükten ban yerim, geçiyorum.

    ayriyeten, yeni kısaya da değinelim.
    mcgee, istikrarsız. kocaman bir soru işareti. neyse, angola'dan iyidir diyerek savunacağız ne diyelim. daha da kısa takviyesi gelmez, sahip çıkmak lazım.

    bu oyun iyi oyuncularla yada 2-3 dolar bütçesi olan takımların yaptığı nokta atışı yabancılarla kazanılır arkadaslar. bost, ennis, sadık ve pistiolis geldikten sonra müthiş bir basketbol oynayan ve 2015-2016 sezonundan esintiler veren kaptanımız göksenin köksal harici iyi bir oyuncusu yok.

    yönetim ya şimdi reaksiyon yapsın sezonun kalan 22 maçında minimum +15 galibiyet alabilmek için yada gitsin geleceğini kurtarsin, harcayacağı para varsa cebinde furkan haltalı gibi genç oyuncuları alsın, ligi de 7-8'den kapatır paydos ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın