• 75
    kazanabilir mıydık, evet. kazanamadığımız için çok üzüldüm mü, hayır.

    elimizden geleni yaptık. evet hoca 4. çeyrekte itouidis'e mat oldu. ama çok normal bir durum bu. aradaki tecrübe farkına dayalı. ama bence hocanın maç planı kadroya ve rakibe göre çok çok iyidi.

    bu fenerbahçe'ye karşı ha diyince savunma yapamazsın. hele ki floyd'un az süre almak zorunda olduğu maçta hiç yapamazsın. o yüzden biz de tempo yapmaya çıktık bunu da hem yüksek dış atış yüzdesiyle hem de kısaların potaya gitmesiyle uzun bir süre başarabildik.

    ennis, dee, mahir bence çok çok iyi bir maç geçirdi. goksenin rakip koçla çok gereksiz bir didişmeye girip gaza getirdi onun harici savunmada çok iyidi. caloiaro maçın başında iyiyken daha sonradan bize hep eksi yazdı. sadık bir türlü maça giremedi ama canı sağ olsun. mcgee bence vasat altı bir maç geçirdi. ikinci yarı kendisinin de biraz ağırlık koyması lazımdı.

    fenerbahçe'nin çok iyi olduğu bir günde bizim bütçenin onların bütçesini yenme ihtimali yok. maalesef ki çok iyi bir gün geçirdiler. özellikle çizgi gerisinden. metecan falan takır tukur üç attı siz düşünün yani.

    oraya giden herkesin, son periyot bize yakışmayan hatalar yapsa da galatasaray armasını çok iyi temsil eden oyuncuların, hataları olduğu bir gün geçirse de her geçen gün daha da büyüyen koçun eline koluna sağlık. fazla üzülmeye gerek yok. iyi bir yola girmeye başladık. umarım bir doğru uzun hamlesiyle bu takım yine play-off'larda çok can yakacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın