• 403
    fenere iki maçta yenilen, eskişehirden bütün sezon sadece bir puan alabilen, deplasman maçları ızdırap olan bir takımın şampiyon olması gerçekten zor. bu maça kadar inancımı hep korudum ama artık benden de pes be birader. ya şu takımları yenemiyeceksen kimi yeneceksin söylermisin?
    buradan elanoya seslenmek istiyorum. herkesin yerden yere vurduğu, kazma dediği selçuk bile orta sahadan gol atarken, brezilya milli takımında oynayan sevgili elano hala tribüne yolluyor topu.
    servet iki ciddi top kaybı yaptı, gol olmaması fenerlilerin beceriksizliğindendi. lucas neill son derece iyi bir maç çıkardı. bir kez daha ne kadar doğru bir transfer olduğunu gösterdi hepimize. jo etkisizdi, baros da pek birşey yapamadı. arda sakatlığı atamamış yavrum ama elinden geleni yaptı. keita da yine elinden geleni yapmaya çalıştı ama yetmedi arkadaş işte!
    burada dos santos a ayrı bir başlık açmak gerekir. özellikle ilk yarı çok iyiydi, gerçekten uğraştı, çabaladı, koştu, aldı, verdi...ama onun çabaları da yetmedi.
    yıldızlar topluluğu dediğimiz takımımız, 3 kupaya birden talip olduğumuz bir sene yine tepetaklak oldu. darısı seneye artık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın