• 9
    oynanmasına 48 saatten az bir süre kalan ve sadece 6.5 bin bilet satılmış olan maç.
    yani, şu maça bilet fiyatları yüzünden gelmiyorum demek neyse de, koskoca istanbul'da 65 lira verip galatasaray-fb derbisi izleyecek ve takımına salonda destek olacak 15 bin kişi yok mu gerçekten?
    sportif olarak takımı geçen yıldan aşağı görenler zaten bahane uyduruyor onlar gelmese de olur, takımdan çürükler ayrıldı ve akabinde bursa-holon maçlarında istediğimizi alarak ve müthiş bir basketbol oynayarak kazandık. takım geçen yıldan aşağıda falan değil yani 2 maçtır, bu maçla beraber sağlam bir ivme yakalayıp namağlup gidecegiz muhtemelen türkiye kupasına kadar. yani arkadaslar, maça gelin maça. takımın tribünün dolmasına çok ihtiyacı var. rakibimiz avrupa'nın en formda takımı. wilbekin'in yerli olmasıyla 6 yabancı oynatacaklar, her yönden geride olduğumuz bir maçta eksiklerimizi tribündeki 15 bin kişi olmadan kapatamayız. neyse, galatasaraylı olan ve şu şubeyi yakından takip eden herkes bu gerçekleri biliyor, ekstradan uzata uzata anlatmaya gerek yok.

    maça gelmeye hiçbir motivasyonunuz yok mu? o zaman açın 2013-2014 final serisini izleyin ve körelmiş fenerbahçe nefretiniz yeniden cilalansın, sonra gidin biletinizi alın ve pazar akşamı salonda olun. teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın