• 313
    güney amerika'nın 3 dünya kupası sahibi ülkesinden biri olan takım.

    2022 dünya kupası öncesi copa amerika'yı kazanmaları ve 2021-2022 sezonunda bitti gitti derken 2022-2023 sezonunda "biz daha ölmedik" diye eski performansı ve istatistiklerinden esintiler sunan messi nedeni ile dünya kupası'nı kazanabileceklerini düşünüyordum. ancak kadroları açıklandığında diğer doğal rakip ve favorilere bakıldığında kaleci, defans ve orta saha olarak onların çok gerisinde kaliteye ve daha az derinliğe sahip oldukları görülüyordu.

    messi'nin dünya kupası kazanmasını da çok istiyorum o ayrı ama anlamadığım nokta arjantin kazanamazsa veya çeyrek final veya öncesinde elenirse neden insan içine çıkamayacak durumda olayım? veya neden futbol romantiği olarak adlandırılıyorum? tabii ki sempati duyduğum takım veya oyuncunun kazanmasını isteyeceğim ne var bunda? lewandowski'yi çok seven de polonya kazansa diyordur doğal olarak.

    edit: neyse arjantin yarı finale çıktı da kimliğim ile pasaportumu geri verdiler serbest dolaşım hakkı kazandım. bundan sonrasını sao paulo'lular düşünsün. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın