• 276
    dinozor uğur dündar gibilerinin hedefinde olan mevcut istanbul büyükşehir belediye başkanı, geleceğin türkiye cumhuriyeti başkanı. elbet bu dinozorlar elini ayağını çekecek ülkeden ve kendisinin yolu açılacak ama o zamana kadar kendisine tek tavsiyem sabretmesi ve mevcut görevini en iyi şekilde devam ettirmesi olacak. parti kurup aday olmak falan çok zor işler. değişikliğe tabi olan benim bile sevmediğim bir olay. dediğim gibi, kendisine de zaman gelecek.

    üstelik, kendisi halihazırda istanbul gibi 20 milyonluk bir metropolün belediye başkanı. boşta değil. çok büyük bir prestij bu. istanbul’un belli başlı sorunları çözüldükçe zaten kendisine başkanlık yolları açılacaktır zira istanbul > türkiye. kimse kusura bakmasın.

    ayrıca kendisine yapılan eleştirileri anlamıyorum, daha doğrusu anlamakta güçlük çekiyorum. muhalefetin zaten gönül rahatlığıyla oy verilecek 2 3 adaydan biridir sayın imamoğlu. yarın birgün yine dinozorun biri aday olup sayın erdoğan seçimi kazandığında, eksisozlukte “türkiye’den siktir olup gitmek” başlığında ağlarsınız artık. yapmayın etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın