• 114
    saçma bir dedikodunun oznesi olmus basketbolcu.

    galatasaray gelmeyi dusunmuyordur cunku biraz menejerini sikistirsa kendisine veteran minimum onerecek 5 tane nba takimi bulur. garanti olmayan kontrata ok dese 15 tane bulur. cunku kendisi gibi spot up ucluk atsin yeter diyecek kadar sutore ihtiyaci olan bir ton takim var. new york'u bekledigini dusunuyorum, cunku knicks su gibi ihtiyac duyuyor oyle bir sutore. ki kendisi de dogma buyume new york'lu.

    melo'nun olmasi gerektigi yerde kariyerini bitirememesinin en onemli sebebi ise yasadigi sakatliklar. hem atletizmini bitirdi hem de bazi seyleri yapamayacak hale geldi. kobe'nin de son 4 senesi agir sakatliklar yuzunden berbat olmustu ki basketbolu birakmasinin sebebi artik agrilara dayanamiyorum demesiydi. yoksa lakers'la bir sampiyonluk daha cikartacak kadar yetenegi ve gucu hala vardi. sonucta kobe, lebron gibi mizmiz bir herif değil. yanina 2 hall of fame, 3 all star alip, yeterince sutor yok takimda, kazanamam noo diye aglamazdi.

    melo da new york'tayken cok buyuk fiziksel sorun yasadi. okc'ye geldiginde hala bir kac atimlik kurşunu vardi ama sakatliklar artik kurtulamayacagi bir noktaya getirdi kendisini. sampiyonluk cikaramamasi ise charles barkley'nin sebebiyle ayni, karakterinde o esigi kiracak hirs ve konsantrasyon yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın