• 34
    net bir favorinin olmadigi bir turnuva.
    oyun olarak en onde takim arjantin, hemen arkalarinda da brezilya var.

    ispanya ve almanya da avrupadan en iyi takimlar gibi gorunuyor. sirf kalite ve tecrubeleriyle bu yoklukta kupayi goturebilirler.

    gonlumden gecen, olmasini istedigim, kupanin cristino'nun ellerinde yukselmesi ama portekiz'in isi zor. orda da cok yetenek var ama takim olarak o seviyede degiller.

    ingilitere de ayni sekilde kadrosu kagit uzerinde cok iyi gorunse de ise tam tottenham tadi veren cok loser bir takim. gareth southgate baya kotu bir hoca. kupa alabilecek seviyede bir "takim" olduklarini dusunmuyorum.

    fransa diyenleri de anlamakta zorluk cekiyorum. cok iddiali konusuyorum, kante'siz bir fransa asla kupa alamaz. kendi evlerinde kante ile bile zor aldilar bu kupayi. kante'siz oynadiklari maclarin yarisini kaybeden bir takim fransa. eleme gruplarindaki grup performansi kimseyi kandirmasin, seker gibi bir gruptu o. foyalari nations league'de ortaya cikmisti. kimse izlemiyor herhalde o maclari.

    son olarak prime donemi gecen belcika, yeni hocalariyla baya duzelen hollanda ve dark horse danimarka da goze batan takimlar. turnuvayi ust siralarda bitirebilirler ama kupayi alabileceklerini dusunmuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın