resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2344
    yunus'tan beklentilerimiz gecen seneki kerem'in ya da ads'deki kendi istatistiklerini yapması olduğundan, su ana kadarki performansi büyük hayal kırıklığı oldu.
    fakat sunu da atlamamak gerek, bir takimin her hucumcusu 10 gol 10 asist yapacak seviyede olamaz. sampiyon olacak takimin ozellikle hucumda kulubeden katki almasi sart.
    kale, stoper, bekler ve orta ikili nispeten daha sabit ve istikrarlidir ama hucumda sakatlik, formsuzluk ve yorgunluk daha sık meydana gelir.
    bizim de yunus ve yusuf'u mutlaka surekli hazır tutmamiz sart.
    su asamada yunus kerem'i, yusuf'da rashica'yi kesemez ama bu, bu çocuklardan umidi kesmemiz anlamana da gelmiyor tabiki.
    su an tum rakiplerimizin kenardan gelen oyuncularıni görüyoruz iste, hangisinde yunus-yusuf kadar kaliteli skoru değiştirecek ve genc oyuncular var?
    su arada yunus'u hem fiziksel hem mental olarak hazirlamamiz gerekiyor.
    allah korusun icardi'ye birsey olsa alternatiflerini görüyoruz iste. ayni sorunu kanatlarda yasamamak icin yunus'u en kotu kenardan getirip, üzerindeki baskiyi azaltacak ve takıma katki verecek bir formül bulunabilir.
    yillardir yedek kanatlarimiz eyt babel, gobekli feghouli, morutan, emre kilinc vs idi. yunus bunlarin hiçbirinden kotu degil. evet ilk 11 icin yetersiz su an icin ama bu çocuğu komple silmek anlamına gelmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın