• 16
    new york'ta yasiyor olsam sabah aksam evinin camini kirar, arabasini cizer, death note kitabi yapip her gun kapisina birakirdim.

    17 kasim knicks nuggets macina rj barret hasta cikmis, adam tugla atiyor mac basindan beri. ne zaman sahadan ciksa takim sahlaniyor hem savunmada hem hucumda, ama sahada knicks adina en fazla süre alan kisi yine rj barret.

    ya manyak misin be adam. gerizekali misin kovulmak mi istiyorsun. takimi sabote etsen bu kadar olur. uzun sure sinra ilk defa randell adam gibi sut sokuyordu, herifi tekrar soğuttun, takim kaybetsin diye her seyi yapiyorsun. lan orasi nba, turkiye ligi degil, neden 9-10 kisiyle rotasyon yapiyorsun sadece, 3 dakikaligina da olsa fournier'i sok madem spacing'e yardimci olsun. 2 dakika da olsa duece'u sok. manyak misin, takintili yobaz.

    ekleme: mac sonunu onsuz oynadi, 8 sayidan gelip maci aldi. ustune bir de boyali alani savunmasi gerektigini anlayinca son 2 topu sims ile oynadi, aldi maci. sanki genetik bilimi ya, sacma sapan rotasyonlarla yakiyor su takimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın