• 96
    canım abim mocuishle'nin başlık altıma girdiği entryi gördükten sonra bir iki kelam etmek istedim. bunun için en doğru başlığın bu olduğunu düşündüm.

    uzun yıllar okuyucu olarak takip ettim bu sözlüğü. yazmaktan çok okumaktan keyif alan birisiyimdir çünkü. fakat bir zaman sonra burada takip ettigim, entrylerini okuduğum kişilerle reel hayatta tanışma fikriyle yazar olmaya karar verdim. zorlu bir süreçten geçiyorsunuz malumunuz ama ilk buluşmamızdan sonra gerçekten benim için değmişti. konuşmak, görüşmek istediğim herkesle daha sonrasında bir şekilde görüştük, konuştuk hatta abi, kardeş, dost, arkadaş olduk. bazılarıyla artık görüşmüyorum ama bir nefrete ya da sevgisizliğe sahip değilim hepsi iyi olsunlar. bana kalanlar benim gerçek anlamda hayat arkadaşlarım oldular.

    gereksiz uzamasın, ben sözlüğü ilk yaptığım zamanlar gibi okumaya devam ediyorum lakin yazmaya gönlümü kıranlar oldu. tanidik, tanımadık.

    sözlüğe büyük bir değer kattığımı, benim eksikliğimi hissedenlerin çok olduğunu sanmiyorum ama buraya çok emek vermiş çok kişi küstürüldü. onların geri dönmesinin bir yolu olsaydı keşke. okuduğunuz için teşekkür ederim tabii silinmezse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın