resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 3276
    messi ronaldo çekişmesinde hep ronaldo'yu destekledim ama messi'nin bu sezon gösterdiği performans, arjantin'in messi sayesinde hala dünya kupası hayalleri kuruyor olması messi'nin ronaldo'dan daha iyi olduğu gerçeğini gösterdi bana.

    ronaldo manchester'a gelmeden önce juventus'taki bir çok maçını izledim. kafası artık ayaklarına komut veremiyor gibiydi. top resmen ayağına dolanıyordu. iyi olduğu maçlar oldu, hatta manchester'ta bile kalitesini gösterdiği maçlar oldu ama manchester gibi yıllardır başarıya aç bir takımın ilacı ronaldo değildi. hele hele ronaldo'nun ilerleyen yaşına rağmen manchester united'a gitmesi, premier league'de forma giyecek olması bile hataydı.

    geçen sezon bile takımdan ayrılmış olsaydı hala saygı gören bir oyuncu olarak kalırdı ve portekiz, fransa, almanya ligi nispeten daha basit liglerde iş yapardı.

    ronaldo takım ve lig için yetersiz olduğunu kabullenmek yerine hocasına salladı, takım arkadaşlarıyla arası kötü. milli takımda bile sevilmeyen adam konumuna geldi.

    bir insan kariyerine, geçmişine nasıl ihanet eder en güzel örneği oldu. evet, itibar yıllarca çalışarak emek vererek kazanılıyor ama yarım sezonda yerle bir ediliyor. ne yazık ki benim gözümde ronaldo tüm itibarını kaybetti.

    onu hep real madrid'te başardıkları ile hatırlamak isterim. real madrid'in efsane oyuncusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın