• 43
    rakiplere gore daha pasiftirler, kendimden biliyorum. sebebi ise;

    - %100 penalti olan ve emekli hakemlerce dogrulanan bir pozisyonla ilgili karsit yorum yazarsaniz, 10+ kisiden kufur, tehdit, hakaret alirsiniz.
    - rakip oven bir entry girersiniz, avrupa maci bile olabilir: fenere bi galatasaray'li olarak basarilar diliyorum dersiniz, bir iki fenerli cikip "sana mi kaldi basari dilemek ***" diyerek kufur yersiniz.
    - asla penalti olmayan, ve kendi aleyhlerinde verilse dunyayi yakacaklari bir penalti kazanirlar ve bunu normal bir dille belirtirseniz yine saldiriya ugrarsiniz, bir bakmissiniz 1713 yilinda daha futbol icat edilmemisken kozalakla mac yapilan donemden bir "penalti" ornegi verirler size, "size verilirken iyiydi" gibi bir sacmaliga girisirler.

    ozetle, galatasaray taraftarinin akli basinda kesimi bunlarla ugrasacak zamana ve sabra sahip degil. bunlarla ugrasabilen galatasaraylilar da ne yazik ki bunlarin arasinda kala kala akli melekelerini kaybetmeye baslamis oluyorlar eksisozluk'te.

    mac sonrasi uzak duruyorum, 7-0 kazandigimiz mactan sonra ne kadar kotu oynadigimizi anlatmaya calisip 10 paragraf entry giren insan gormeye sabrim ve enerjim yetmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın