resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2338
    halen kendisine ihtiyacımız var. üstelik bizden çıkma, made in galatasaray topçusu. değerlerimize sahip çıkmamız gerekir. üstünü kolayca çizmek kolay, geçen sezon adana demirspor’a satılsaydı kimse itiraz etmezdi ama sezon sonu yolunu gözler olduk. bu da demek oluyor ki kendisi yetenekli bir oyuncu. ayrıca kendisi, zamanında, mustafa kapı gibi sözleşme imzalamayıp yol alabilirdi ama bunu yapmadı. demek ki galatasaray’lı bu çocuk.

    taraftarın bu tutumunu anlamıyorum. gelir gelmez hemen performans bekleniyor topçulardan. yapamaz arkadaşım, messi olsa yine yapamaz. takım yeni, oyun oturmamış, geçen yıl bir travma atlatmışsın, bütün bu şartlara bakıp, 3. haftadan takır takır top oy-na-ya-maz-sın. 2000’deki o efsane kadro bile 99’dan sonra iyi oynamaya başladı. bilen biliyor zaten de o dönemi bilmeyenler gitsin izlesin. 98-99 sezonundan sonra bu takım çok can yakar dedik. 96-97’de ikinci turda psg’ye elendik, 97-98’de cl’de 4 puanla sonuncu olduk falan. yani her şeyin zamanı var. şu son iki maç kazanamasaydık, okan buruk belki de gitmişti. hangi şartlar altında top oynanıyor onu bilmemiz lazım önce.

    değilse yunus’u harcamak kolay. gönderirsin yunus’u. rashica gibi 10 milyon euro üstü bir topçu da getirirsin yerine, o da sorun değil ama bu takımın neden bu kadar borcu var, avrupa’dan neden ceza aldık diye sormayalım sonra. hakkımız yok çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın