resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2333
    aklını başına almadığı sürece hep küçük takımların göze batan oyuncusu olarak kariyerini tamamlayacak oyuncu. bu kafayla en fazla efecan karaca, halil akbunar olur.
    kafa yapısını değiştirmesi şarttır. hele kenarda kanat oyuncusunun, hem de forvet tipi kanat oyuncusu olmasına rağmen, neler yapması gerektiğini bilen bir hocası var iken bu fırsatı kullanmaması ancak şımarıklık ile açıklanabilir. kenarda oturan hocan bu takım tarihinin alt yapıdan çıkmış en önemli kanat oyuncularından birisi belki de birincisi. ilk çıktığı zamanlarda da senin gibi hücuma dönük bir oyuncu idi. ama zamanla futbolun doğrularını öğrendi ve bir döneme adını yazdırdı. sen bu fırsatı kullanmıyorsan kimseyi suclayamazsın.
    futbolda koşmadan oynayamazsın. hele ki kanat oyuncusu isen defansına destek vermeden, takım savunmasına destek vermeden oynayamazsın. oynadığın maçlarda saçma sapan triplere girersen forma yüzü göremezsin.
    ben zaten senden ümidi keseli çok oldu da yıllardır şu takımda forma giymeni bekleyen, seni destekleyen bir sürü insana ihanet ediyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın