• 90
    galatasaray'ın yine açık seçik doğrandığı bir sezonda umulan başarı. bazı yerlerde eleştiri amaçlı ligi, maçları ali koç ve ahmet nur çebi yönetse anca bu kadar olur diye bazı şeyler görüyorum. arkadaşlar siz sanıyor musunuz ki bu ligi yönetenler zihniyet olarak bu iki başkandan farklı kişiler? bu ligi en fanatik fenerbahçeli ve beşiktaşlı zihinler yönetiyor. amaç belli, hesap belli: galatasaray'a bu ligde su bile vermemek! 2020-2021 sezonu bu zihniyetin bu amaçtaki doruk noktasıdır. galatasaray'ın yaşadığı haksızlıklar onların mutluluk kaynağıdır.

    organize ve profesyonel kötülükleri temel alan, "galatasaray haklı fakat..." diye başlayan, yorumlarla galatasaray'ın hakkının yenmesine kılıf uydurmaya çalışanlara, ligi dizayn etmeye çalışanlara da bir sözüm var.

    organize ve profesyonel kötülüklere itibar ederek, ne sporu ne fair play'i, ne de adaleti savunamazsınız. ligi dizayn edenler zaten işlerini sizlere güvenerek yapıyorlar. komploculuğa hayat alanı açanlar "galatasaray haklı fakat..." diyenlerdir.

    organize ve profesyonel komploları hazırlayanların ve onların komplolarına itibar edenlerin, dürüst ve onurlu insanların manevi cesetlerini çiğneyerek nereye kadar gidebilecekleri hep beraber göreceğiz. bunun nasıl bir düzen oluşturmakta olduğunu er geç anlayacağız.

    yalansız, dürüst, cesur bir duruş sergilemek sadece galatasaray'ın, galatasaraylıların işi olmamalıdır. galatasaray camiasının çok ötesinde bütün türkiye olarak hepimiz hilelere ve şerre dayalı anlayışa dur demek zorundayız. umarım tüm bu yaşananlar yeni bir uyanışın başlangıcı olur. inşallah bir kez daha şerden bir hayır çıkar, hile hurda yapanlar değil dürüst ve namuslu olanlar kazanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın