resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4082
    kendisini eleştirildiği dönemlerde bile hep destekleyen, savunan, öven birisi olarak üç gol atıp yıldızlaştığı 12 kasım 2002 başakşehir - galatasaray maçından sonra uyarmak isterim.

    yeteneklerinden kuşkumuz yok. ribery’den az değilsin. dünyanın en elit futbolcularından biri olabilecek potansiyele sahipsin.

    fakat şu her topu kendine isteyen, gelmeyince arkadaşlarına fırça atan, vücut dili ile takım arkadaşlarını beğenmeyen, mutlaka gol atması gerektiğini düşünen kafa yapını değiştirmelisin. futbol bir takım oyunu. icardi gibi bir golcünün sana verdiği pası düşün. golü sen attın ama o gözümüzde büyüdü. attığın ilk golden sonra mertens’in elini itişini gördüm, sırf kameraya gol sevinci hareketini yapabilmek için. oysa 35 yaşındaki napoli ve belçika efsanesi, takım ruhu ile defanstan top çıkaran o mertens’ten öğrenecek çok şeyin var.

    tek başına yıldız değil, takımın önemli bir ferdi olmayı öncelersen emin ol hayal bile edemeyeceğin yerlere ulaşabilirsin. unutma bu galatasaray mottosunu. seni buraya yeteneklerin getirdi. o yeteneklerin gerilemeyecek, hatta gelişecek. fakat daha ileri gidebilmenin yolu karakterinden geçecek.

    röportajında destek aldığını ifade ettiğin yaşam koçun vücut dilinle ve o dilin taraflara hissettirdikleri ile ilgili seni uyarıyordur muhtemelen. biz de seni seven, çok büyük başarılara imza atabileceğine inanan, yeteneklerinin farkında olan taraftarlar olarak böylesine iyi bir performans gösterip 3 gol attığın başakşehir - galatasaray maçından sonra belki okursun diye sana bunları yazmayı uygun gördük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın