resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2300
    taraftar pitbull gibi kitlendi mi bırakmıyor bizim futbolcuları bitirmeden. adana demirspor farklı bir oyun yapısına sahip, galatasaray farklı. kaldı ki takım zaten tümüyle baştan kuruldu. henüz oyunumuz oturmuş değil. yunus akgün de değişen oyun sistemine adapte olmaya çalışıyor. aynı zamanda bu durumla zihnen mücadele etme konusunda zorlanıyor da olabilir.

    henüz 22 yaşında çocuk, 3-4 maç pek iyi oynayamadı diye çok üzerine gidiliyor. sonra ağlıyoruz neden avrupa takımları gibi oyuncu üretemiyoruz diye. 22 yaşında yeteneğe sahip olduğu belli olan bir değeri işleyip, parlatmak yerine yerin dibine sokma bir bizim taraftara has.

    aynı kitle yarın gidip fenerli ismail yüksek'e yükselir. keşke ortasahamızın içinde bi gezse de sulansak der. yabancı sınırı varken yunus'u da gönderip neyi amaçlayacağız? hadi 5-6 hafta sonra rashica'nın formu düştü diyelim var mı elinizde rashica yerine oynayacak adam?

    dünya kupası arası geldi. biraz nefes alır, kafasını toplar. bayılıyor millet adam yemeye. kerem'i de küstürmek üzereler. bu barış alper yılmaz'da ne varsa asla eleştirilmiyor kerem ve yunus kadar. beklenti çok olunca tepki de çok oluyor sanırım.

    vasat adama çok dokunmuyor taraftar. oğulcan çağlayan'a sahip çıkalım diye 1.2 milyon euro para ödedik, bu çocuklara para da ödenmedi ama sanarsın bir çuval inciri berbat etmişler gibi.

    yaptıklarınız şampiyonluklara mal oluyor. mustafa muhammed'e de aynısını yaptılar, nantes'in paf takımı olmuş olduk sayelerinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın