resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4027
    genelde hep aynı futbolu oynayan oyuncu.

    ben mesela futbolcunun psikolojisinden ziyade sahaya yansıttıklarına bakıyorum. bir futbolcu sahaya çıktığında hayatta kalmak için oynuyor. sanıldığı gibi kafasında kırk tilkiyle futbol oynayan topçu sayısı çok azdır.

    ben saha içinde neyi farklı yapıp yapmadığına bakıyorum şahsen. kerem aşağı yukarı aynı kerem, geliştirdiği bir iki şey var. geri kalan tüm özellikleri bize geldiği halindekiyle aynı neredeyse.

    kerem övüldüğü zaman da pek çok şeyi yanlış yapıyor aslında. sadece attığı bir uzaktan gol kusurları örtüyor. her maç sihir yaparsan herkesi susturursun, yapamazsan da haklı olarak kızağa çekilirsin çünkü oyun stilin takımın akışına zarar yazan bir oyun stili. burak yılmaz’ın kaderiyle benzer bir kader bu. varlığıyla oyunun içinde zarar veren fakat tabelayı değiştirme konusunda mahir isimler. tabela değişmezse varlık nedeni ortadan kalkar. tam da bu yüzden yorulan rakibe son 20-30 dakika fişi çekmek için sokmak lazım kerem’i. ana planda kerem’i oynatma riskini hiçbir elit antrenör göze almaz. burak yılmaz varken de benzer bakış açım vardı, kaldı ki burak yılmaz kerem’den bariz daha iyi futbolcu(ydu). burak’ın da sahada ıskaladığı bir sürü şey olurdu. en iyi oynadığı maçta dahi takım oyununa eksi yazabiliyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın