resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2289
    sorunu tamamen psikolojik olan oyuncumuz.
    birkac ay once ligi sallayan adam 2 ayda yeteneklerini kaybetmedi herhalde. ya da ciddi bir sakatlik yasadi da bizim mi haberimiz yok?
    ki geçen sene oynadigi takim öyle kontra oynayan bir takim da değildi. büyük takim oyunu oynuyordu ads, ileride pivot santrofor, surekli hucumu düşünen ve topa sahip olan bir takımdı.
    nedense surekli futbolcular suclu kotu performanslarında. surekli ama.
    hep ayni seyi yapıyoruz, bizden bir oyuncu gidip iyi performans gosterince, hemen tu kaka. bizde oynamıyordu, yatiyordu. ama yeni takımında yardiriyor demek ki oyuncu kotu niyetli vs vs. belki sorun bizde olabilir mi diyen yok ne hikmetse.
    yanarim yanarim su kulupte ozellikle son yillarda yunus gibi gencecik pırıl pırıl cocuklar taraftara yem edilirken, ali naci gibi (düşündüklerimi yazsan ban sebebi) herifler el ustunde tutulup, taraftara karsi maşa olarak kullandiriliyor ve prim yaptırılıyor.
    yazinca ofsaytlaniyor ama artik inkar edilecek bir tarafi kalmadi. tum camia olarak, taraftarından yöneticisine, basinindan oyuncusuna, fenerin o kaotik donemlerine dogru son surat gidiyoruz.
    neyse ustad ali naci yazmis gerci o zaman gonder gitsin yunus'u.
    sonra da aglariz altyapi da neden son yillarda fener bjk'nin gerisine düştük neden onceden yetenekli cocuklarin ilk tercihi olan altyapmız onlarin gerisine dustu diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın