• 137
    dün izlerken "2 yılda bir seçim mi olur" şeklinde küfürler saydırdığım seçim. ama bu sabah şöyle sakin kafayla ve adnan polat'ın seçilmiş olmasının da rahatlığıyla 2 yılda 1 seçim olmasının gayet mantıklı birşey olduğuna karar verdim. çünkü şu seçimden sonra adnan polat bu yetmez diyerek çok daha titiz ve hızlı bir şekilde bütün işleri halledecektir. bu birtek adnan polat için değil diğer tüm başkanlar için geçerlidir.

    şimdi diyelim bi başkan geldi 4 sezonu garantiledi. e zaten biz türkiye olarak balık hafızalıyız. adam 3 sene yatıp 0 icraatla kulübü sömürüp son sene 2 veteran yıldız getirip bir de anlık hocalarla şampiyonluk yakalarsa zaten bi 4 sene daha orada oturabilir. bi de arkasında lisenin desteği olduğunu düşünüyorum da. allah korusun.

    kısacası 2 yılda bir herkes için iyidir. fakat şu seçimli kongre neden tüm branşların sezon bitim tarihine denk getirilmez de en kritik hafta da olur anlamış değilim.

    neyse adnan polat'a tekrar hayırlı olsun dediğim seçimdir. zaten adnan öztürk seçilirse sokaklarda kamp kurup kulübü protesto edecek yüzlerce kişi tanıyordum allah'tan uykusuz kalmadık.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın