• 289
    sampiyonlar liginde finali son anda kaciran jenerasyonla zirveye ciktiktan sonra her sene geriye giderek bu sene itibariyle dibi gorecegini dusundugum takim.

    rezil bir sampiyonlar ligi performansinin ardindan son iki haftada once evleriinde psv'ye yenildiler, dun de vitesse'yle berabere kaldilar. tum taraftarin hocayi yuhaladigi bir aksami geride biraktik ki ajax stadinda kolay kolay olacak isler degil bunlar.

    sattiklari dunya kadar oyuncunun karsiliginda kazanilan milyonlari ne yaptiklarini hakikaten merak edioyrum. son 5 sezonda ucuk paralar kazandi ajax. duzgun para harcayip aldiklari tek a sinif oyuncu bergwijn oldu, takim zaten su an onun ayagina bakiyor.

    11'leri bastan asagi vasatlasti, kariyerinin sonuna gelmis tadic'ten medet uman bir haldeler. su anda da mo kudus disinda takimda sivrilen genc oyuncu yok.

    bu sene yapilan transferlerden bergwijn disinda katki aldiklari oyuncu yok. antony yerine sevilla'nin yedegi ocampos geldi - 0 katki. lisandro yerine calvin bassey geldi, adam sol ayakli luyindama. haller yerine aldiklari brobbey kagit ustunde skor yapsa da asla o kalitede degil.

    9 milyona aldiklari ahmetcan kaplan kadroya bile giremiyor. ortada yanlis giden bir seyler var ve bence bu hoca kaynakli degil.

    devre arasinda sert hamleler yapmalarini beklemiyorum ama sene sonunda illa ki takimda bir seyleri degistireceklerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın