• 51
    2 gün kalan maç. * (bkz: #3485793)

    https://gss.gs/2pR.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    ibfk'da mahmut, biglia ve özil* yok. ndayishimiye bu maçta da ön liberoda oynayacak. onun stoper olmadığı maçlarda ibfk daha çok gol yiyor. fakat orta sahaya da bir sertlik getirdi.

    7 kasım 2022 hatayspor başakşehir maçının geniş özetinden gördüğüm şey şu, önde baskıyı doğru yaparsak veya kendi yarı sahamızda kazandığımız topları doğru oynarsak geçiş hücumlarında pozisyon buluruz.

    eğer bitiricilik konusunda da biraz günümüzde olursak ben kazanacağımızı düşünüyorum.

    hatay maçında ibfkoyuncularının konsantrasyonunu çok düşük gördüm. bizim maçta, kendi evlerinde öyle olmayacaktır. daha iyi olacaklarına eminiz, zaten hedef maç.

    puan farkı 5 olmasa beraberlik üzmezdi, 7 olsa bile farkı ileride kapatabiliriz ama 6 haftalık dünya kupası arası öncesi 7-8 puanlık fark çok büyük mental yorgunluk ve gerginlik hatta lige havlu atma, hocanın tartışılması gibi şeyleri getirir.

    kazanırsak 6 hafta sonra iç saha maçıyla birlikte başka bir havayla lige gireriz. bu yaz oluşan takım birlikte çok daha fazla çalışmış, daha hazır olacak.

    çok kritik maç. mental getiri olarak çok daha fazla önemsiyorum. oyunculara verilen izinlerin konuşulmaması, hocanın tartışılmaması, oyuncuların eleştirilmemesi, 6 hafta boyunca sözlük'te ve sosyal medyada negatif basılmaması, galatasaray sinerjisi için kazanmak zorundayız.

    bu yüzden de;

    konsantrasyon!
App Store'dan indirin Google Play'den alın