*

resim
Jorge Fernando Pinheiro de Jesus
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Hilal
Yaş:69
Uyruk:Portekiz
  • 525
    güç istenci yüksek, masküler tavırlardan etkilenen toplumumuz tarafından; kendisi rte, okan buruk kemal kılıçdaroğlu muamelesine maruz kalıyor. algı malesef bizim memlekette her şey.

    işin futbol tarafına gelirsek; kendisinin bıçak sırtında defansta ofsayt taktiği ve ileride kalabalık piresle kaptığı toplarla yüksek yüzdeli skor oyununu renkli buluyorum ama okan hoca’nın daha ne yaptığını bilen 4-2-3-1 formasyonunda, malesef taraftar olarak teknik adamından futbolcusuna kadar strese soktuğumuz için; pozisyonu pozitif sonlandırmayı beceremeyen futbolumuzu daha olgun buluyorum.

    ayrıca jesus kondisyonu sene başı yükler ilk yarı ekmeğini yer, okan hoca sürece yayar son haftalar takımı ayakta kalır böyle bir fark var.

    ne olursa olsun son yıllardaki rezil ülke futbolumuza bir renk ve rekabet kattı allah razı olsun. ama biraz taraftarımız sabreder kendisinin imajından bu kadar etkilenmez, okan hoca ve yunus’undan kerem’ine değerlerimizi linç etmeye hazır beklemezse ak koyun kara koyun belli olacak. aslında sürecin senaristi bu küme:

    (bkz: galatasaray taraftarı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın