resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1631
    yetenekleri belki yıldız futbolcu olmak için sınırlı ama kendini geliştirmek için çabalayan, her maç da elinden geleni vermeye çalışan bir futbolcu. velhasıl kelam bizim berkan gibi "asker" diye tabir edilen oyunculara da ihtiyacımız var. kendisi doğru taktik kurgusunda değerli bir hamle/rotasyon oyuncusudur.

    geçen senenin rezil futbolundan ve kadrosundan miras kalan az sayıda isimden birisi olduğu için taraftarın sinirini boşalttığı bir oyuncu haline geldi. hatta öyle bir sezon yaşadık ki geçen sezonun tek parlayan yıldızı kerem aktürkoğlu bile sezona 0 krediyle başladı. meşhur bam üçlüsünde ayhan'a nasıl haksızlık edildiyse, taylan berkan cicaldau 3lüsündeki berkan'ın da hakkı yendi bana göre.
    o da taylan, emre akbaba, emre kılınç gibi kolay olanı yapabilirdi ama kaldı ve hayallerinden vazgeçmedi.

    umarım berkan da kerem de yangıncı taraftarı gücendirir. galatasaray berkan'ı, berkan da motivasyonunu kaybetmezse bu azmiyle 2-3 sene sonra oynadığı futbolla hepinizi utandırır, sonra kötü sözleriniz için üzülürsünüz. eskiler hatırlar. 1996'da da suat, tugay vs. satış listesinde isimlerdi. ben berkan'da da bu ışığı görüyorum. eminim 2-3 sene daha bu azmi ve profesyonelliğiyle devam etsin oyun bilgisi ve tecrübesi arttıkça çok değerli ve önemli bir futbolcuya dönüşecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın