• 243
    gün geçmiyor ki, galatasaray adina bir türkiye kupasi klasigi daha gerçekle$mesin.

    galatasaray bu maçta da rakip kaleciyi yildizla$tirip, jeneriklik goller yeme gelenegini sürdürdü.

    miraç türkyılmaz isimli genç oyuncu buldugu kontrada ceza sahasina girmeden yakla$ik 25-20 metre mesafeden mermi gibi bir vuru$la takimini deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. galatasaray 90 dakika boyunca sayisiz gol firsatlarindan sadece 2 tanesini degerlendirip, maçi 2-1 kazanarak adini bir üst tura yazdirdi.

    galatasaray adina berkan, mata, midtsjo ve dubois pozitif futbollari ile dikkat çekerken, gomis sayisiz gol pozisyonundan faydalanamayarak vasati a$amadi. vasati a$amayan bir diger oyuncu yunus'tu. son olarak van aanholt ve seferoviç maça odaklanamadiklarindan maalesef sinifta kaldilar. kaleci okan'a pek i$ dü$medi. yedigi golde hatali oldugunu dü$ünmüyorum. o golü ancak bir galatasaray kalecisi, bir türkiye kupasi eleme maçinda yiyebilirdi. miraç 3. ligde bu tarz goller atiyor mu bilmiyorum ama sanirim galatasaray'a kar$i oynamanin verdigi hirs ve motivasyonla yaradana siginip mermi gibi bir $ut çikardi. ne okan, ne de kendisini kar$ilayan defans oyuncusu ofsporlu oyunucunun oradan öyle bir $ut çikaracagini beklemiyordu.

    netice itibari ile galatasaray adini bir üst tura yazdirdi. metehan, dubois, mata, berkan ve midtsjo pozitif futbollari ile maçta iz birakan ki$iler olurken seferoviç gol atmasina ragmen hayal kirikligi yaratti. gomis biraz daha sogukkanli olsa 5,6,7 olacak maçi 2-1 kazandik ve yolumuza devam ediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın