resim
Jorge Fernando Pinheiro de Jesus
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Hilal
Yaş:69
Uyruk:Portekiz
  • 515
    (bkz: 7 kasım 2022 fenerbahçe sivasspor maçı)

    hakemi, 10 kişi oynamayı, hakemle kazanmasını fln bir kenara koyuyorum. evet fenerbahçe bu akşam hakemle kazandı. benim için bu akşam yapmış olduğu bir hareket ile tüm teknik direktörlere örnek olması gerektiğini gösterdi.

    batshuayi ikinci sarı karttan atılınca oyuncusuna dönüp kafasını işaret edip aptallık yaptın gibi bir hareket yaptı. ki batshuayi'nin ikinci sarı kartı muallak yani verilmese bişey denmez öyle bir pozisyon. ama bu adamdaki futbola bu bakışını çok beğendiğimi söylemeliyim. farklı bir profil ve bu ligdeki birçok ezberi bozacak.

    şimdi rakip yalayıcısı ilan edilmeden bir açıklama yapayım. fener bu sene en az 4-5 maçı hakem sayesinde kazandı. bu akşam da hakem desteği gördü. bunlar tamam. ben sonuçtan bahsetmiyorum. futbola bakıştan bahsediyorum. ha diyeceksiniz ki hakem zaten destekliyor hakeme neden bahane bulsun. fakat bu maçta takımı 10 kişi kaldıktan sonra yaptığı değişiklikler takımı geriye yaslamaması forvet çıkarıp orta saha almaması ve doğru düzgün pozisyon vermemesi ile iyi bir teknik direktör olduğunu göstermiştir.

    rakibimizin iyi teknik direktörüdür. sadece bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın