resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 1327
    wanda nara denen toksik kadınla olan ilişkisini bitirdikten sonra kendini futbola verip form tutmaya başlayan forvetimiz. özel hayatındaki yaşadığı zorluklardan sonra galatasaray taraftarının kendisine çok destek olması oldukça etkilemiş gibi gözüküyor. tribünde olanlar özellikle icardi'nin maçtan* sonraki durumunu görmüştür, aşırı mutluydu ve kendini buraya ait hissettiği net bir şekilde belli oluyordu.

    florya'nın suyu bu kardeşimizin de damarlarına karışmış gibi görünüyor. kiralık sözleşmesi bittiğinde ne yapıp edip psg'den sözleşmesini alıp ideal bir maaşla bize imza atmalı, bunun için istekli olacağını düşünüyorum zaten. psg de muhtemelen zorluk çıkarmaz, bu adam süper lig'de 30 gol de atsa psg için bir şey ifade etmeyecektir. avrupa'nın elit kulüplerinden de teklif alacağını zannetmiyorum, avrupa'da ortalama bir kulübe gideceğine kendini ait hissettiği yerde, burada kalmak isteyecektir.

    ilk geldiğinde bonservisini alabileceğimizi düşünmüyordum ama yüksek ihtimalle 23-24 sezonundan itibaren bonservisli futbolcumuz olacaktır. burada bulunacağı süreçte kendini değerli hissettiği sürece en üst düzey katkıyı vermek için savaşacağına da eminim. istanbul'da mutlu olacaktır zaten, takımda iyi anlaştığı bir çok güney amerikalı arkadaşı da var. 3-4 sene as santrafor için sıkıntı çekmemizi önleyebilir. bu toprakların gördüğü gol sezgisi yüksek bitiriciliği çok iyi olan en iyi bir kaç santrafordan biri bu adam. falcao için de benzer şeyleri söylüyorduk, hatta bence falcao kendisinden daha komple bir oyuncuydu, sakatlık sorunları olmasa hala bizde oynuyor da olurdu zaten. umarım falcao ile aynı kaderi paylaşmaz ve uzun yıllar katkı verir. sonuca gelirsek, saf golcü. ayrıca çok kanım ısındı bu adama, umarım bonservisini alabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın