• 5464
    süper lig 2022-2023 sezonunun henüz 13. haftasında kendilerini şampiyon ilan etmiş taraftar. bak hep böyle yapıyorsunuz sonra üzülüyorsunuz, söyleyelim de. yani şu ana kadar inanılmaz bir sis perdesi arkasında algı yaratıyorlar. bunda da o kadar başarılılar ki, bizim taraftar bile "abi bu sezon fener alır, jesus var" falan diye geziyor ortada.

    süper lig 2022-2023 sezonunda 14 hafta sonunda 5 maçta sadece deplasmana gitmiş, onlardan da sadece 2 tanesi istanbul dışı olmuş olacak (ki onlardan birisini de kaybettiler zaten). tek ciddi sınavları olan beşiktaş maçında da hiçbir ışık vermediler (hani o gün iki takımda çok iyiymiş de biz olsak üç atarlarmış falan ya o bakıma). ayrıca bir şansları var, maç berabere gelecek gibi olurken ya da krize girerken rakipler saçmalayıp gol yemeyi başarıyorlar. uefa'da da ciddi bir rakiple karşı karşıya gelmediler. yani bundan daha iyi senaryoyu rambo okan bile yazamazdı kendileri adına.

    peki bu süreçte biz ne durumdayız? 8 maç deplasman, 1'i derbi olmak üzere 5 maç kendi sahamızda (bunların 2'sinde tartışmalı şekilde kırmızı kartlarla cezalandırıldık, yine giresunspor maçında maçtan koparacak hakem kararlarıyla önümüz kesildi ve şansız bir şekildekaybettik) oynamış olacağız. yaratılan algının aksine inanılmaz sayıda gol pozisyonuna giriyoruz ama bitiremiyoruz (11 direk gibi çok acayip bir istatistik de cabası).

    yani sosyal medyada fener taraftarı öyle bir havada ki, kendileri finale kalmış da rakiplerini bekliyorlarmış havasındalar. bakın, bu süreçte var'a gidilmedi neredeyse bizim lehimize, penaltı verilmedi bize. yani koparılmak için organize bir şekilde her şey yapıldı. sonuç; kopmadık. bakalım bu fikstür tersine dönünce uçan kaçan fener ne olacak? göreceğiz hepimiz. ve yine tekrarlayalım, mayıslar bizimdir. sonra ağlamayın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın