• 15602
    konsantrasyon!

    bu kelimeyi tekrar hatırlaması gereken platformdur. fenerbahçe'ye çok daha fazla odaklanılmaya başlandı son zamanlarda. kendi işimize bakalım biz. saha dışı faktörlere karşı ne yapabileceğimizi konuşalım. hocaya, takıma desteğimizi esirgemeyelim.

    hele hele sahamızda fenerbahçe'nin kupa kaldıracağı teorilerini atın kafanızdan. yakışmıyor böyle evhamlar galatasaray taraftarına.

    yukarıdaki kısmıyla entry depolanmış, öylece kalmış. biraz daha ekleme yapayım. görüyorum ki bu taraftar yapısıyla takımın da, hocanın da işi çok zor. mertens'i çıkar, berkan'ı al, orta sahayı güçlendir derler; tam olarak bu değişiklik yapılınca takımı geri çektin korkak herif derler. mertens yerine mata'yı alman lazımdı, en iyi savunma hücumdur derler. top yanlışlıkla taca çıksa okan buruk istifa başlıkları hortlatılır.

    bu kadar maymun iştahlı, tüketim delisi bir insan topluluğuyla başarılı olmak zor. kıyafet, elektronik eşya alıp yeniler gibi bir hava var insanlarda. hemen hocayı gönderip yabancı hocayı veya fatih terim'i alınca takımın şampiyonluğu garanti ne de olsa. biz ne ara bu hale geldik bilmiyorum, nedir bu denli karamsarlığın sebebi? neden bu kadar çabuk kendi değerlerimizi harcama eğilimindeyiz?

    takım geçmiş yıllara göre daha etkili, iştahlı, maç başına pozisyon sayısını belirgin şekilde arttırdı. biraz sabır göstermek neden bu kadar zor? bugün de çoğunluğun sevincini samimi bulmuyorum. gitgide herkes skor odaklı bir ruh haline bürünmüş durumda. sabah mertens'i bokla, icardi gol atamasa saçını boyattığı için bokla, barış alper nasıl 11'de başlar diyip hocayı bokla, yeter ki boklamaya yer ara, malzeme bol. ancak en başta söylediğimi en sonda tekrar söylemem lazım. dışsal faktörler bu kulüp için ne kadar tehditse taraftarının gelmiş olduğu bu saçma nokta da o denli büyük risktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın