resim
Rıza Çalımbay
Görev:Teknik Direktör
Takım:Hatayspor
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 620
    zamanında futbol takımlarının ve futbolcuların uğrak yerlerinden biri olan merter güneş otel'de kendisinin içeride olduğunu duyan bir grup mahalleli velet tarafından mal gibi beklenen bir fenerbahçe beşiktaş maçı öncesi imzalı fotoğrafını almıştık.

    veletler olarak heyecanlıydık elimizde önceden imzalanmış bir futbolcu fotoğrafı vardı. veletliğin verdiği heyecan ve saflık ile herkes aklına geleni söylüyordu o ara en yaratıcı fikir ise biraz iri bir cocuktan gelmişti.

    "şimdi eve gidip en güzel yazımla bilmem kime sevgilerimle yazacağım" demişti ulan aklıma gelmedi diye ne üzülmüştüm, evet en güzel yazıyı bir futbolcu olarak o yazmalıydı çünkü onun yazısı çok güzel olmalıydı o bir futbolcuydu .* *

    neyse efendim yıllarca o kart öylece durdu bir çekmecede belki hala duruyor olabilir ama benim gözümdeki o rıza ile şimdikinin arasında dünyalar kadar fark var.

    sivasspor ile avrupada başarılı olmuş olması gözümdeki değerini değiştirmedi. galatasaray düşmanlığı yapan kim var ise benimde düşmanımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın