• 5462
    ekşi sözlük'te rıza çalımbay başlığı altında yazdıkları ile beni benden almış topluluk. rıza hocanın avrupa maçında rotasyon yapacağız açıklaması sonrası inanılmaz saçmalamayı başarmışlar. hele bir tane yorum var. hiçbir fenerbahçeliden şu açıklamayı duyamazsınız demiş.

    bakalım 3 kasım 2022 dinamo kiev fenerbahçe maçı öncesi jorge jesus ne demiş.

    --- alıntı ---

    takımı daha önce hem avrupa ligi hem de türkiye ligi’nde üst üste maçlar oynadığımızda nasıl yönettiysek yine aynı şekilde yönetmeye çalışacağız. her maçta 4-5-6 bazen 7-8 maksimum bu sayıyı bulduk, oyuncu değiştirdik, rotasyon yaptık. yarın da bunu yapmaya çalışacağız. çünkü biliyoruz ki daha sonrasında pazartesi günü sivasspor ile önemli bir maç oynayacağız ve bizim büyük hedefimiz lig şampiyonluğu! o yüzden her zaman yapmış olduğumuz gibi yine rotasyon yapmaya çalışacağız.

    --- alıntı ---

    fenerbahçe taraftarı o kadar acz içindeki en ufak bir şeyden ödleri kopar olmuş. eğer bir şekilde seri yapmayı başarır ve fenerbahçe üst üste iki üç maçta puan kaybı yaşarsa psikolojik olarak kırılmaya hazırlar. bu nedenle dünya kupası öncesi ve dönüşü minimum puan kaybı yapmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın