resim
Jorge Fernando Pinheiro de Jesus
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Hilal
Yaş:69
Uyruk:Portekiz
  • 471
    2022 yazında başladığı fenerbahçe kariyerine bomba gibi başlamış olan antrenör. 11 lig maçı ve atılan 34 gol. avrupa uefa liginde namağlup yoluna devam eden, gruptaki en ciddi rakibine deplasmanda 0-2'den iç sahada 0-3'ten dönüp 2 puan alan antrenör. şimdi bunları yazınca troll olmuyorum, ajan olmuyorum, masada olan yemekleri sayar gibi adamın 2-3 aylık başarılarını sayıyorum. ersun yanal'la da 2019-2020 sezonuna çok iyi başlamıştı fener mesela ama bu şekilde bir performansları da yoktu.

    adamın başarılarını sayıp elbette ki başarıları devam etsin yazmayacağım*. dünya kupası öncesinde de ligde 6 puan alacağını, avrupa ligi'nde de grubunu 2. bitireceğini düşünüyorum. bu kadar başarılı başlamasına rağmen aramızdaki puan farkı 5. fikstür dezavantajı konusu biraz muallak bende. 11 haftada adana, başakşehir, beşiktaş maçlarını aradan çıkardıklarını unutmamak gerek. iç sahada çok oynadılar, deplasman performanslarını görmek lazım. dünya kupası sonrası yeni bir lig başlayacak. ara olmasına en çok canı sıkılacak takım haliyle fenerbahçe olacak.

    peki biz jesus ve fenerbahçe karşısında ne yapmalıyız, okan hoca ne yapmalı. dünya kupası arasına en kötü aramızdaki puan farkını koruyarak girmeliyiz, teslim bayrağını sallayacak bir puan farkını oluşturmamalıyız. en nihayetinde ben çekinsem de bu adam ve takımı 2022-23 sezonunun 37. haftasında bizim sahamıza gelecek. yarıştan kopmamalı, klasik galatasaray olarak mayıslar bizimdir zamanı gaza basıp ipi göğüslemeliyiz. puanlara ve morale ihtiyacımız var açıkçası. bu kadar iyi başlayan fenerbahçe ve hocasının makus talihlerinden kaçamadılar geyiğini yeni sezon başlayana kadar sürdürmek fazlasıyla keyifli bir olasılık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın