• 49
    2022-2023 sezonu için yoktur.

    cevat güler sezonu hariç, ki de o da zorundalıktan dolayı idi, hoca gitsin şu gelsin bu gelsin denip de bir şey becerebildiğimiz bir sezonu hatırlamıyorum. bu bir inanç ve süreklilik işi. fm oynayan gelip ahkam kesiyor. daha evdeki küskünlüklerin çözümünü bulamayan insanlar gelip 50 egolu adamı yönetmekle mükellef kişilere şöyle yap böyle yap diye sözüm ona 'eleştiri' yapıyor. bu eleştiri değil ne yazık ki, ahkam kesmek ve bilinmeyen işe burnunu sokmak.

    hepimizin kadro, oyun, yönetim konusunda belli başlı anlayışları ve beklentileri var. buna kabul. fakat kalkıp en çok ben bilirim, o çöp, bu çöp diyerek 'beceremeyecek anlaşıldı' diyerek nasıl bir pozitif sonuca ulaşılır bilmiyorum. bugünkü hal-i ahval fenerbahçe'nin 2014-2022 serüveninin bir galatasaray kopyası. bolca transfer, yeni hoca ve bol bol ahkam kesen taraftar. kimisi de geçen sene teneke takıtığı hocayı geri istiyor. anlayan beri gelsin.

    iki yanlış bir doğru etmez, söyleyin hal böyleyken nasıl bir şampiyonluk beklentisi içine girelim. ben takımdan umutkarım, ama her olayda kaos yaratan taraftarla bir arpa boyu yol alamayız. böyle şampiyonluk gelmez eminim. galatasaray takımı bu sebepten en iyi maçlarını deplasmanda oynuyor. içeride galibiyet oranlarımız düştü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın