• 3744
    baştan aşağı hatalı bir planlamaya 2022-23 sezonuna başlayan takım. oyuncu isimlerine yeteri kadar hakim olmadığımdan maçları izledikten sonra yorum yapmayı daha sağlıklı buluyorum. futbolda da basketbolda da oyuncu analizlerini okumak ve izlemekten ziyade kendim izledikten sonra değerlendirmeyi doğru buluyorum. 2021-22 sezonunda olmayan pivot oyuncu mevkisinin ardından yeni sezona da aynı şekilde başladık. geçtiğimiz yılda da en etkileyici pota altı ikilimiz iki 4 numara olarak blackshear-sadık oluyor iken, kravish ve ndour'dan katkı falan da alamadık, neden yeni sezona bir 5 numarayla başlanmadı, akıl mantık bulamıyorum bu konu özelinde. morgan, her ne kadar yeni oynamış olsa da ian hummer 5 numara olabilecek isimler değiller maalesef.

    canaan kucağımıza düşmüştü ve bizim seviyemizin üzerinde bir oyuncu ancak ne kadar iş çözdüğünü gördükten sonra neden bu yola gidilmedi, şut atma konusunda istikrar ve beceri sorunu bulunan dengesiz isimlerle yola çıkıldı, bunlar sorulması gereken sorular. yabancı oyunculardan dee post dışında hiç biri bence galatasaray'ın 5 yabancı kotasını dolduracak isimler değiller, neden alındı bu isimler mesela, değerlendirme yapılması gerekiyor.

    ve en can yakan konu, yerli rotasyonu. yunus emre-sadık-göksenin-mahir 4lüsüne emanet edilen bir rotasyon. bu oyunculardan sadık özel bir yerde ve seneye bizimle olma ihtimalini yok derecesinde görüyorum, kalan oyuncuların hiç biri ana parça olamayacak adamlar. yunus emre hücumda ara ara destek verebilecek, göksenin ise savunma sertliği konusunda takıma minik nefes aldıracak bir oyuncu. bu isimlerle efes ve fener'in ardından yarışabilmek çok zor ve an itibariyle yarışamıyoruz da. geçtiğimiz sene de yerliler yetersizken yabancı kalitemizle, bost-melo-blackshear-canaan, tepeyi zorlamıştık. an itibariyle can çekişiyoruz ve bu oyuncularla playoff yarışı ve ilk tur elenme geleceği dışında bir opsiyon göremiyorum ben. basketbolda kontratlar nasıl yapılıyor bilmiyorum ancak bu adamlara sene sonuna kadar kontrat vererek bir taahhüt altında girmiş durumdayız. 2023 yazına kadar bu branştan bir ekmek çıkmayacağını düşünüyorum ben ve 2023 yazında da yukarıda belirttiğim gibi en değerli yerlimiz olan sadık'ı kaybetme olasılığımız fazlasıyla yüksek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın