• 8900
    odağını tamamen kaybeden, anlam veremediğim şekilde aşırı bir negatiflik içinde debelenen taraftar grubu. açıkçası bu durumu, şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimiz olarak görüyorum.

    bazı konularda çok net şekilde haklılık payı olsa da, üzerimize kara bulut gibi çöken “bütün dünya bize karşı” modundan çıkmamız lazım artık. bu “acıların çocuğu” moduna girip de bundan fayda gören bir insan ya da kurum görmedim, dönüp dolaşıp yine bize zarar verecek. bu negatiflik yüzünden tüm maçları “kazanamazsak lig biter” modunda izliyoruz. hangi lig 11. haftada bitmiş, bu kadar mı balık hafızalıyız? biz rijkaard ile, tudor ile ligin ilk haftalarında önümüze geleni devirdiğimizde lig bitti mi?

    jorge jesus’u, rakip takımları filan kendimize saplantı yaptık resmen. bırakın yahu, kendimize odaklanalım. takımımıza destek verelim. ben ki küfür edilesi derecede objektif bir taraftar ve pesimist bir insanım, bu sene galatasaray’ın fenerbahçe’den çok daha iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. performanslar dalgalanacak, modlar değişecektir. şu an medyayı esir almış “rakip takım güzelleme şenlikleri”nden etkilenmeyi bir tarafa bırakalım.

    biz işimize bakalım arkadaşlar. yakın takipte kaldığımız sürece sezon sonunu biz getiririz, başkası değil. biraz kendimize güvenelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın