• 15589
    jorge jesus'un istanbulsporlu oyuncuyu tekmelemesi gibi bir hadiseyi günün en konuşulanları yapmış sözlük. türkiye simülasyonunda normal bir gün olsa da, sözlük özelinde de akılsız* fanatikliğin tezahürü olarak görüyorum. kimse kırılmasın, gücenmesin ama böyle küçük hesapları sadece başkası yapınca değil biz yapınca da benim midemi bulandırıyor.

    benim nazarımda ilgili pozisyon bir teknik direktör ve bir futbolcu arasında yaşanmış başka ülkelerde normal ama türkiye'de prim sebebi bir şakalaşmadır.

    ne yazık ki ülkedeki futbol iklimi düzelsin isterken, bizi de bu pisliğin içine çekiyor. galatasaray taraftarının kendisini savunacak milyonlarca savı olmasına rağmen gayet normal bir konu üzerinden kamuoyu yaratmaya çalışmasını yakıştıramadım.

    örneğin bunu gündeme getirmek yerine arda ceza alırken, fenerli futbolcuların küfürlü besteden ceza almaması gündeme gelsin. herhangi bir ingiliz'e şu pozisyon gereği kırmızı kart beklediğinizi söyleseniz, size kahkahayla gülerler. bu fenerin 1000 tane yamuğu var, biz gidip galatasaray'ın haklı serzenişlerine dahi gölge düşürecek saçmalıkta bir konuya takılıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın