resim
Jorge Fernando Pinheiro de Jesus
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Hilal
Yaş:69
Uyruk:Portekiz
  • 462
    kendisinin ciddi öfke kontrol sorunları var. biraz kötü sonuçlar alınırsa yönetimle, taraftarla ve oyuncularla ciddi krizler çıkarabilir. fatih terim'in maço tavırlarıyla falan kıyaslanamaz, bu adam gerçek bir ruh hastası ve peak emre belözüoğlu öfke krizlerine yakın bir vücut dili ve psikolojisi var. herkese sürekli atar yapıyor, hatta fiziksel müdaheleye bile varmaya başlamış bu durum ki işler şu an isteyebileceği en iyi şekilde giderken bu noktada bu adam. yarın öbür gün en ufak bir kriz yaşasa kameralar önünde birinin boğazına sarılmayacağının hiçbir garantisi yok.

    bizim yönetim gerekirse masa altından kalemşörleriyle bu zaafının üstüne gidebilir ama zaten işler karışırsa bizim harlamamıza gerek kalmaz, kendi camiası bu adamı yer. her durumda şu oyuncuya tekme olayının üstüne gidilmeli.

    şu an adamın "dede" lakabına takıp "profesör" falan gibi imparator çakması lakaplar bulup kendi efsanelerini yaratmaya çalışıyorlar. farkında olmadıkları şey, ellerinde canlı bir bomba olması.

    kadıköy'de onlara ters gelecek bir oyun oynayıp farklı bir galibiyete gidebilsek o bombayı patlatabiliriz. iç sahada da kendisinin üstüne oynayacak tezahuratlar bulunabilir, bu adamın öyle bir durumda sakin kalma şansı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın