• 15587
    son zamanlarda çok fazla yakınmalar gördüğüm sözlük, bazı arkadaşlar farkında değiller ama biz geçen sene bunun kat kat fazlasını yaşadık. sakin bir dönemden geçtiğimizi bile söyleyebilirim. şimdi bazı uyarlamalar bırakacağım buraya, ne demek istediğim daha iyi anlaşılacak. şu aşağıda gördüğümüz türden şeyleri her gün tekrar tekrar papağan gibi yazıyordu geçen sene bir çok kişi. şimdi tek tük yazanlar çıkıyor. onları bir şekilde bastırıyoruz zaten. eleştirilerin bir çoğunu deli saçması bulsam da bazılarının malesef haklılık payı var bu arada. mesela dünya kupası yüzünden takımın yarısından fazlası 1 aylık bir tatil yapacakken bjk maçı öncesi 2 gün izin ve yabancı oyuncuların bu sırada yurt dışına çıkması gayet eleştirilebilir bir konu bence. ama hakemi de yenelim, jesus güzelleyelim, hocam senin hallowen partide ne işin var falan biraz zorlama ve art niyetli buluyorum.

    --- alıntı ---

    hoca bu fenerbahçeli yardımcı nereden çıktı? yeterliliği ne bunun? bak eski yardımcı antrenörümüz albert riera teknik direktör oldu, şov yapıyor bu adam iyi antrenör olsa senelerce senin yanında 2. adam olmazdı. iyi adam 3 sene sonra kendi teknik direktör olur. liyakatli davran azıcık.

    hoca sen bu takıma ne çalıştırdın? kamp yapmayan sacha boey takımın en iyisi, yine kampa almadığın emre taşdemir gol atıp götünü kurtardı.

    hoca yunus akgün'ü yedin, mideye indirdirdin resmen, oynatsana çocuğu adana demirspor'da şov yapmadı mı geçen sene?

    taylan antalyalı ankaragücü'nde şov yapıyor. nasıl kiralık gönderirsin onu!(aslında tam da şov yapsın, kendisine gelsin diye gitmiştir.)

    hoca bu takım ne çalışıyor, sürekli izinliler, sürekli yurt dışına seyahat ediyor oyuncular. sen de sağa sola kaçıyorsun. böyle olmaz bu iş, gel beraber antreman programı yapalım.

    hoca sen bu takıma hep 5'e 2 ve ayak tenisi mi oynatıyorsun, kimle oynasak kalecisi yıldız oluyor. bitiricilik çalıştır azıcık.

    35 şuttan 2 gol çıkmış, oyuncular korkuyorlar abi okan hoca kızacak diye, gol vuruşu yaparken gerginler.

    ne olursa olsun 2-0 dan maç veriyorsun hoca, kerem'i maç sonu açıklamasında nasıl taraftarın önüne atarsın, çocuğun özgüvenini yerle bir ettin! sesimi oyunculara duyuramadım diye komik bahane mi olur. tarihin en iyi kadrosu bu komik bahaneleri dinlemek için mi kuruldu.

    hakemi de yeneceksin hoca, geç bunları. saha içinde kal, itiraz etme. konuyu hakemlere çekerek başarısızlığına kılıf uyduruyorsun. biz ne oynuyoruz ya, kayseri maçı 166 top kaybetmişsin bunun tek sebebi hakem olamaz. tembellik yapıyorsun.

    .
    .
    .

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın