resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1004
    gole yakın stoperimiz. şimdilik atamadıysa da pozisyona giriyor en azından. yıllardır eksikliğini çektiğimiz şey de aslında bu. galatasaray stoperleri yılda en azından 3'er 4'er gol atıp gerektiğinde sıkışan maçları bir kafa vuruşuyla, karambolde bir dokunuşla kurtarabilmeli.

    bu golleri atmak da belli içgüdüler gerektiriyor. bu da her stoperlerde olan bir şey değil. egemen korkmaz, diego lugano gibi topçular kornerden, duran toptan gol atıp takımlarına defalarca maç kazandırdı. lugano 125 maçta 21, hadi lugano uç örnek, egemen bile 285 maçta 14 gol atmış. bizim stoperlerin en büyük eksikliği de skor katkılarının olmayışı. marcao'nun 106 süper lig maçında attığı gol 0. nelsson'un 47 maçta attığı gol adedi 1. nelsson'un olası satışına bu nedenle de sıcak bakıyorum. yerine gole de yakın ve savunmayı öne çıkartabileceğimiz stoper almalıyız.

    abdülkerim gole yakın bir oyuncu. o da kariyerinde süper ligde 92 maçta 8 gol atmış. emin bayram da oynadığı tek tük birkaç maçta pozisyonlar içinde olmayı başardı. bence bu da olumlu bir nokta. geçen hafta alanya'ya golü atsa bu hafta faul yapmadan takipçiliğini konuşturabilse iki golü olmuş olacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın