• 399
    ünal aysal'ın çileklerinden... basketten bihaber olan büyük başkan!, dünya paraya bunu başımıza point guard diye getirdi veya getirilmesine izin verdi. lakovic paketinin üstünde 'a shooting guard trapped in the body of a point guard' yazıyordu. ayrıca yaratıcılığa da, oyun görüşü de problemliydi. bir tek ilk adımı fena değildi, ama o da çok uzun metrajlı değil. doğal olarak cümle aleme rezil olduk.

    savunma kısmına girmiyorum bile. adamın zaten fiziksel özellikleri bu kadar problemken savunması da doğal olarak felaketti. en fazla, tıkanan oyunlarda açsın diye, benchten toplamda 10 dakika atacağınız tipte bir 'shooting guard' olabilirdi.

    allahtan sonrasında ergin ataman göreve geldi ve istediği oyuncuları aldırdı. arroyo gibi nba'de bile oyun görüşü ve yaratıcılığıyla fark yaratabilen bir adam gelince, bunun da ne boş beleş bir tip olduğu ortaya çıktı.

    ergin hoca biraz daha geç kalsa, başımıza çilek point guard diye lakovic üstüne jimmer fredette falan gelirdi. bu ikili antrenmanda t-shirt'üne 3'lük atar, lakovic 'ne komisetası a... koyim' diyerek 3'lük falan fırlatır, yedi düvele yine maskara olurduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın