• 325
    28 ekim 2022 fatih karagümrük galatasaray maçı ile alakası olmayan eylem. iptal edilen iki golümüz de doğru. aslında en büyük operasyon çocuklarından biri olan bahattin şimşek hayatındaki en temiz maçı yönetmiş olabilir. bu şaşırtıcı art niyetsiz yönetimden nasıl bir çıkarım yapılacağını şuan kestiremiyorum. acaba taraftarın biraz sakinleşmesini mi istediler? haftaya beşiktaş maçı var. sakinleşmemeliyiz!..

    bu sene aleyhimize yapılan kasıtlı hatalar ve fenerbahçe'ye haksızca kazandırılan birkaç maç yüzünden 7-8 puanlık bir marj yaratıldı. artık adalet falan istemiyorum çünkü olmayacağını biliyorum. bu yüzden çaldıkları puanlarımızı bir şekilde telafi etmeliler. aynı puanları rakipten de çalmalılar ki şartlar eşitlensin.

    skandal 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçından sansasyonel bir fark ve 3 puanla çıksaydık, o iğrenç travmayı yaşamasaydık şampiyonluğun en büyük adayı bizdik. fenerin eli ayağı titremeye başlayacaktı.

    bakalım bu aleyhimize işletilen bu tiyatroda haftaya ne göreceğiz?..

    taraftarımızdan doğru yere, korkutucu bir protesto olmadıkça da temiz yönetilen maçlar bir elin parmaklarını geçmeyecek.

    taraftar, hala "sustuysak bir yere kadar..." komikliğini yapan ultraslan boyunduruğundan çıkıp sandığı işaret etmelidir, en azından içerdeki maçlarda koca doğu, batı ve güney tribünlerinin çoğunluğu ultraslanda değil. bu işin başka çözümü yok.

    ek olarak hakemi yenmek ancak senede bir kere olur o kadar. bu işi de meşrulaştırmak, yapmamız gereken birşey gibi göstermek çok yanlış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın