resim
Jorge Fernando Pinheiro de Jesus
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Hilal
Yaş:69
Uyruk:Portekiz
  • 434
    kariyerindeki benfica şampiyonlukları, yıllar geçtikçe porto ve benfica’nın başarı olarak gerisinde kalmış sporting’in başına geçerek kulübün tekrar ivmelenmesinde pay sahibi olması, flamengo’yla libertodores şampiyonluğu gibi kazandığı başarıları hor görülüp küçümsenen teknik direktör. arkadaşlar, bu adamı tanımıyorsanız bir zahmet susun. adama bok atarak, hakem yardımı alıyor vb diyerek ancak kendinizi kandırırsınız. bugün türkiye’de herhangi bir teknik direktör bırakın primeira liga şampiyonluklarını, herhangi bir libertodores maçına çıksa diz çöküp tövbe ister. kendisindeki taşak ali koç denen yalı çocuğunda yoktur dolayısıyla zengin çocuğu geçtiğimiz yıllardaki gibi takıma müdahale edemediği için iyi gidiyorlar. kimseye eyvallah’ı olmadığı için mhy, irfancan, serdar aziz gibi hizipçiler de sus-pus ve takımı istedikleri gibi karıştıramıyor. yani türkiye seviyesi için world class’tır, konu bu kadar basit.

    yapılması gereken şey kendisini ya da şikeci camiayı yermek değil, kulübümüzü sportif olarak bu görmemişlerin üstüne çıkarmaktır. bu da en az kendisi kadar iyi bir teknik direktör bulup destek olmaktan geçer. he bu isim bielsa mı olur mourinho mu olur kim olur bilemem ama okan buruk olmadığı kesindir.

    edit: devrearasimuhabbet uyardı, sporting’le lig şampiyonluğu yokmuş, ben var diye hatırlıyordum. 2015-2016’da benfica’dan sporting’in başına geçtiği ilk sene, şampiyonluğu son haftada kaybedip 2’nci olmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın