resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1718
    bu herifin arkasında duran bir güç odağı olduğunu, burdan aldığı emirle bizi doğramasını şu iki maçta ki kararlarını karşılaştırarak anlarsınız.

    (bkz: 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maci)
    (bkz: 14 nisan 2019 fenerbahce galatasaray maci)

    derbide, belhanda’ya 18. dakikada faul yapmadığı halde kart göstermişti. hasan ali kaldırım'a rakibin ayağına bilerek basmasına kart vermemişti. mehmet topal'ın 56'da linnes'i biçmesine ikinci kartı gösterememişti. 70'te skrtel'in onyekuru'nun fb ceza alanı önünde ayağına basmasını görmeyen palabıyık, f.bahçe golü öncesi 71'de dirar'ın feghouli'ye yaptığı faulü var ile konuşmasına rağmen vermemişti. maçın son anlarında f.bahçe ceza sahasında mehmet topal'ın, diagne'ye sarılmasına da 'devam' kararı çalmıştı. http://gss.gs/ZyU

    evet, topal’ın linnes’e tekmesine futbolcularımızın itirazına rağmen fener korkusu ile sarı kart bile çıkaramayan herif, yürek yemiş olmalı ki, faul olduğu bile tartışılacak pozisyonda 50 bin taraftarın önünde boey’e haksız kırmızı kart çıkarıyor ve var’ın uyarmasına rağmen kararından vaz geçmiyor.

    unutmayalım bu pozisyondan önce raşitsa ve mertens’e alanyaspor ceza alanı içinde yapılan benzer harekete devam kararı vermişti.

    bu herife korkma sana bir şey olmaz arkanda biz varız. sana verilen görevi yerine getir dendiğine eminim.
    yani ali’ye düdük astırsan, aynı görevi bahattin’e verirler bizi 3 sezondur olduğu gibi doğramaya devam ederler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın