• 3739
    sezon basinda cogu arkadas bugun takimin bu halde olacagini tahmin ediyordu. ben onlardan degildim. biraz daha olumlu bakiyordum. bu seneki kurulan kadronun savunma agirlikli oldugunu dusunerek zaman verilmesi taraftariydim. dee'nin de gec katilmasinin sezon oncesi kotu goruntude etken oldugunu dusunuyordum.

    ama 26 ekim 2022 hapoel holon galatasaray basketbol maçı ile kesin olarak emin oldum ki maalesef bu sene herhangi bir hedefe ulasamayacagiz bu gidisle. ligde yari final benim için yeterliydi. sampiyonlar liginde de kupayi almaliydik. henuz cok erken ama iki hedefe de cok cok uzagiz su anda.

    aliaga maci sonrasi hem kocla hem turgay zeytingoz ıle konusma firsati yakaladim. koc biraz daha zaman istedi. turgay abi ise 5 numara eksikliginden bahsetti buna ragmen ilk hamlenin hummer olmasi beni cok sasirtti. gerektigi zaman herkes hesap vermelidir ama su anda kisilere destek de olmamiz gerekiyor. hem kisa hem uzun yabancilarinda degisiklikler ile ruzgari bir nebze de olsa terse cevirme sansimiz var. kadro kurulumu konusunda kesinlikle elestiriyi hak ediyorlar ama saha icerisinde koc ozelinde pek suc bulamiyorum.

    ozellikle isiey ile konusmustuk. ıki zit gorus olarak dusuncelerimizi paylasmistik. surec icerisinde hakli cikan taraf kendisi oldu ama maalesef diyordur o da.

    son olarak bu takim ne kadar kotu olursa olsun arkasinda bu bransa gonul vermis 3-5 kisiyi bulacaktir. o yuzden yan branslar kapatilsin dusuncesinde olan arkadaslar ile hicbir zaman ayni yolun yolcusu olmayacagiz bu konuda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın