resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1708
    kamuoyunun atladığı ya da görmezden geldiği esas mesele şu. bu penaltımızı vermedi, kararları hep onlardan yana kullandı gibi bir durum değil. (bkz: 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı)

    bu 2010 dünya kupasında suarez'in gana maçında eliyle kaleden top çıkardığı pozisyonun var'a rağmen verilmemesi gibi bir durum. veya 86 dünya kupasında meşhur tanrının elinin var'a rağmen verilmemesi gibi...

    faul olduğu dahi tartışmalı bir pozisyonun, kaldı ki buna faul veriyor olmak da yine skandal sayılmazdı hakem takdiridir dersin en fazla. fakat pozisyonun kırmızı kartla sonuçlanması; var'a ısrarla gitmek istemeyerek, açık seçik ayan beyan ben galatasaray takımına kırmızı kart vermek istiyorum demenin tezahürüdür. yarı sahayı geçmemiş bir pozisyonda kırmızı çıkarabilecek uefa hakemi yoktur örneğin. bırakın muslera'nın topa yakın olmasını, diğer defans oyuncusunun hamle şansı olmasını, topun oyuncunun hakimiyetinde olmamasını falan.

    yarı sahayı geçmemiş yerde yapılan faulün kırmızısı olmaz her şeyden önce.

    üstelik rashica'nın ceza sahasında yerde kaldığı pozisyondan bir gram dahi fazla müdahale yok boey'in hareketinde. eksiği var hatta.

    ek olarak top oyuncunun kontrolünde değil.

    ve dahi top muslera'ya rakip oyuncudan daha yakın.

    also sarı kırmızı formalı diğer defans oyuncusu da pozisyonun içerisinde.

    tanrının eli falan hikaye, palabıyık'ın şovu şahane...
App Store'dan indirin Google Play'den alın