• 15
    (bkz: #3475819)

    aklı yeni başına gelmiş sözlük yazarlarından bir tanesi. ya da işine yeni gelmeye başlamış.
    yıllardır sistematik olarak hakemler tarafından sahada, tff tarafından dışarda doğranırken suçu sadece terim'e buluyordu. şimdi ne hikmetse 3 yıldır yapılanlara karşı mail atalım demiş.

    yanlış anlamayın, tabii ki eleştirebilir, eleştirmelidir de. fakat o kadar şey söyledikten sonra bugün 3 yıl diyorsa farklı bir paradoksa girmiş demektir. biz burada olayın sadece terim olmadığını, terim üzerinden bize mesaj verildiğini, olayın galatasaray olduğunu, şimdi ezilirsek daha sonra daha güçsüz olacağımızı yazarken, suçlu olduk. hakemler gibi sahanın en aktif kişilerini konuşurken saha dışına çıkmayın diye eleştirildik. bu süreçte kendisi dahil, bir çok yazar bu şer odaklarının ekmeğine yağ sürdü. bunu bilerek yaptılar demiyorum fakat, yaptıkları şey buydu. şimdi çıkıp da mail atalım dersen adama gülerler. madem 3 yıldır doğranıyordun da niye sorunu içerde aradın derler. derler de derler.

    umarım bir gün herkesin gerçekten amacı galatasaray olur. kişilerin farklı ajandaları olmaz.

    not: kendisini bunları bilerek yaptığı ile alakalı itham etmiyorum. fakat bilmeyerek de olsa yaptıkları şeyin yanlışlığını değiştirmez .
App Store'dan indirin Google Play'den alın